Hvad siger kunderne...?

Vi har bedt et par af vore kunder om en ærlig udtalelse:

Henriette Elmgreen

Vi har altid været glade for samarbejdet med Morten Bak, som har været vores faste fotograf siden 2009. Kvaliteten og kreativiteten er helt i top og han klarer altid vores stramme deadlines. Samtidig er han utrolig imødekommende og meget fleksibel.

Charlotte Littau

"Hos Amust er vi super glade for Morten Bak, som henter styles hos os og selvom vi ind imellem har rigtig mange, får vi altid billeder og styles retur indenfor 2 dage. Han leverer en høj kvalitet, og vi har en god dialog om, hvordan vores produkter bedst præsenteres.”

Malene Pedersen

Hos GEZE er vi yderst tilfredse med samarbejdet med Morten Bak, som har været vores faste fotograf i mere end 8 år. Morten er fleksibel, imødekommende og utrolig professionel. Han har hjulpet os med fotos af alt fra tekniske produkter til personale, hvor han fanger både de vigtige detaljer og får smilet frem. Ikke mindst har han taget fantastiske billeder af bygninger og facader, på steder hvor vores produkter er installeret.

Peter Bøgegaard

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Morten Bak. Vores løftevogne er ofte specialtilpasset til specifikke kunder og kun til rådighed få timer før de skal afsendes. Derfor fungerer det godt med Mortens fleksibilitet og mobile fotostudie, der kan sættes op i vores lokaler. Morten er effektiv og leverer altid billeder af høj kvalitet.